Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-04-2014, 03:36 PM
canonkid canonkid is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
Beach Ball at launch

I have a new 27in iMac with a fusion drive with Mavericks 10.9.2. I Have been using SuperDuper for years and canít remember ever having any problems. Iím cloning to a OWC Mercury Elite Pro 1 terabyte drive with 2 partitions, 1 is a scratch for Photoshop and the other for the clone. The clone works great and boots just fine. The problem I have is when I launch SuperDuper I get a spinning beach ball for 20 seconds before the app responds. I have never seen this before. Is this normal now or is there something wrong? Iím using version 2.7.2. Thanks
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
beach ball hell -- SD super slow! kalleanka General 4 11-06-2009 03:18 PM
App (CoD 2) won't launch on clone esbandido General 7 05-02-2008 10:26 AM
Aplications in superduper clone don't launch litleangel General 1 02-27-2008 04:31 PM
Error on launch - can't find partition opus_az General 2 07-22-2007 07:21 PM
SD hanging while looking for AFP volume at launch mrwiggles General 1 01-21-2007 08:30 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.