Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-10-2012, 11:00 PM
astrodog astrodog is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 31
Question sparse bundle slowness

I have a clone of my main hard drive stored on a NAS as a sparse bundle.
I use a different volume (just a bootable FW drive with my utilities on board) to boot from when performing a smart update.
The sparse image has the same name as my main volume (hdd).

The problem - if I mount the sparse image while booted from my main drive (clones of each other), the mounting takes about 3 minutes, then navigation of the image is very slow, then unmounting takes about 3 minutes again.
Mounting/unmounting of the clone, when system booted from the external maintenance volume is near instantaneous.

Is this expected? Would this be due to the volume/clone having the same volume name?? I restored the sparse image to a spare drive last night, and it seems to be fully intact....
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sparse bundle error jmwilder General 31 11-28-2010 05:17 PM
sparse image vs. sparse bundle johncarn General 1 05-06-2010 10:14 AM
sparse images, sparse bundle images, and encryption nephdoc General 3 01-20-2010 04:04 PM
SD not unmounting sparse image volumes acronce General 1 09-14-2008 12:22 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.