Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-03-2006, 05:13 PM
dod488 dod488 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 9
'Backup - user files' stopped working

I had stopped a backup of user files which was going OK for some reason by pressing the stop button. Subsequent backups finish with '0 files copied.' I have the erase destination turned on. All steps show green on completion.

This is a backup from one firewire volume to another.

An additional question, why does the '3. After Successful Copy' state 'Mad volumename bootable' when I'm just attempting user files?

Thanks, Hal
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
alternating backup snoopy67 General 11 04-04-2009 06:14 PM
backup (all files) error smtorr General 3 02-09-2006 09:10 AM
Scheduled backup stopped working picaman General 3 02-08-2006 10:02 AM
How to verify a Scheduled Backup? tuqqer General 3 12-06-2005 07:50 PM
daily backup for low vol user nalsdixit General 1 10-31-2005 08:42 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.