Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-02-2008, 07:41 PM
eibbarcs eibbarcs is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
erasing disk after "prepared"

Hey gang. I'm new to this but I just downloaded SuperDuper2.1.4 since I have OSX 10.3.9. I am unregistered just doing a standard cloning..(I think). I copied my OSX apps (boot drive) to destination--new Seagate 500 gig internal but after it prepared the OSX apps drive it has now been "erasing Seagate 500" for about 35 minutes...and counting. That just seems to long. Is this common or am I hung up? any suggestions? thanks
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple errors of kind: "Caught I/O exception(5): Input/output error" amagjo General 7 04-14-2009 10:01 PM
Clone doesn't complete - Symantec autoprotect error msg jenniferp General 10 01-15-2008 05:39 PM
Cannot Read SuperDuper! Image from Tiger in Leopard ecornips General 2 12-11-2007 09:50 PM
Undersized disk image and a Boot Camp-related backup question garybollocks General 3 10-23-2006 01:07 PM
SuperDuper Backup of AES 128 Encrypted Disk Image rwg4 General 3 11-30-2005 10:28 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.