Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2005, 03:05 PM
icsan icsan is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Question RAID volumes not showing up in list?

I'm having the problem mentioned on the blog where a RAID volume doesn't appear in the "Copy" or "to" lists. All other volumes appear in the lists.

OS X Server 10.4.3...

Is a fix in the works?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-28-2005, 03:06 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,293
Send a message via AIM to dnanian
It is. 2.0.1 should be available in the next day or two with the bugs mentioned in the blog fixed.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 11-28-2005, 03:09 PM
icsan icsan is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
great, thanks!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backing up multiple volumes to one external FW drive JohnCoffee General 5 04-24-2005 05:28 PM
XServe "clone" from Mirrored RAID to single drive gthoennes General 3 04-16-2004 05:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.