Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-21-2017, 02:28 AM
2stepbay 2stepbay is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Big Island Hawaii
Posts: 72
Elapsed time returns to zero

SuperDuper (v 2.9.1) is writing to a new SSD drive on my iMac from a clone on my WD HDD drive. Process is "slow" due to USB 2.0 of drive. File copy size is about 960GB. After about 24 hours, the time elapsed indicator has returned to zero instead of simply continuing. Is this a bug in the program?
__________________
10.12.5
late 2012 iMac i7 / 32 gb RAM; 1TB Fusion SSD
MacBook Pro 15" 2.3ghz i7/ 16 gb RAM; 500GB SSD

Western Digital Elements SE 500GB USB 3.0
Western Digital Slim 1TB (used as primary bu drive on MBP)
Western Digital My Passport 4TB
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Time Machine Issue with Restored Clone sdsl General 3 10-14-2012 09:18 PM
Time Machine Copy jerrykrinock General 1 04-02-2010 02:36 PM
Needed: Time Machine and SuperDuper guidance kapalama General 7 08-13-2009 08:55 AM
elapsed time increasing incorrectly... fishmonkey General 5 01-17-2009 04:26 PM
A different angle on SD & Time Machine integration badlydrawnboy General 10 10-26-2007 09:37 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.