Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-17-2014, 10:03 PM
d.r.h. d.r.h. is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: NW Pennsylvania
Posts: 4
SD 2.7.3 and 10.6

Anyone experiencing abnormalities using the the recently released 2.7.3 with snow leopard? I still use 10.6 for my everyday OS, keeping 10.9 only on one external drive for a single application that occasionally use. My SD cloning routine involves 3 external drives. One for daily, one for weekly and one for monthly clones. Updated to 2.7.3 yesterday when it was released. That night, proceeded with my smart update clone on my daily external. Normally, this only takes 6 - 7 minutes. Initiated the smart update and went to do a few things. Came back 24 minutes later and noticed it was still working, chugging along at around 30 MBs (avg speed), had copied more than 16 GB of files and was only a third of the way through the total number of files on my source drive. This was really unusual, as less than 1 GB of files should have been new or modified. Not knowing what the problem was (and since I was pressed for time), just stopped the process. This morning, removed 2.7.3 and replaced it with 2.7.2. Did fresh erase and clone. At the end of the day, did my normal smart update (using 2.7.2) everything proceeded as it had before trying to use 2.7.3. Update took under 7 minutes with a little over 500 MB copied. Wish I saved the log from the 2.7.3 attempt, but it slipped my mind. Since I have no plans on upgrading beyond 10.6 for my regular OS, I think I will just stick with 2.7.2. Just wanted to see if anyone experienced anything weird running it on snow leopard. My system is a late 2009 (2.53 GHz) Mini, 8 GB ram, with a 750GB WD Scorpio Black. Destination drive is an external WD Caviar Blue connected via FW 800.
__________________
--------------
Dennis in PA
--------------
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Longer to Update pre-binding and Spotlight for 10.6 version john love General 6 01-16-2013 09:28 AM
I want to reinstall 10.6...just checking... ikoiko General 1 04-23-2011 10:58 PM
Upgraded to 10.6, scheduled boot drive backups not working gcoghill General 2 01-29-2010 03:59 PM
is this speed normal for an erase and clone 10.6 Bachiano General 1 09-06-2009 10:37 PM
Migrating from Mac OSX 10.5 to 10.6 Miamiensis General 1 09-03-2009 09:59 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.