Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-05-2010, 04:11 AM
Walter Walter is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 49
Question Backup not working correctly...

I tested the "backup" to an external FW drive by starting up from that drive and discovered that all my midi/audio programmes were not authorized to run.

So they had to be "authorized" before they would startup.

In SD i ran " Backup all files "

Why is it not a true backup ? Somewhat uselsss for me if i have to spend hours to hunt down the DVD/CD installers and find the "codes" to authorize the applications.

Or did i select the wrong script ?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backup on Connect not working dbates General 4 11-23-2009 11:13 PM
Hard drive size doubled after backup.... sanketr General 7 08-02-2008 01:16 PM
Server drive won't mount after backup rhennosy General 1 11-09-2007 04:49 PM
sleep option after a scheduled backup not working rdlsmith General 11 07-11-2006 09:29 AM
(Zero-length) File caused SuperDuper to abort backup alancfrancis General 7 08-31-2005 11:42 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.