Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-03-2009, 01:28 PM
jthawke jthawke is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Question Negative data and speed?

I am cloning from and XRAID volume to a firewire external drive. It's approximately 1.5 terabytes of data and the drive is a 2 TB drive. I am doing an erase and install followed by a smart update.

The data APPEARS to be copying as the source volume and external drive have the same amount of data on them, but the copy window shows me that, for example, last night 171 files were copied, but at -1,131.83 MB/s. That certainly doesn't appear possible unless it went back in time to do the copy.

Is this an interface bug or is the software not actually performing the backup correctly?

Thanks.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cloning 2 TB's of Data hiimerik General 3 06-04-2008 08:36 AM
SD! & HDD copy speed fun DaleMeyn General 3 03-20-2006 05:24 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.