Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-31-2009, 07:34 PM
desertboomer desertboomer is offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: az
Posts: 19
SD Clones don't Boot . . . on first try

Nothing huge (i hope ,
but my SuperDuper cloning started couple of new (hopefully minor) Quirks"-

My setup- MacBk & iBook (both on 10.4.11)
and an external drive, partitioned to hold the clones.

#1- MacBk- After SD indicated all done cloning (normal),
the clone would not boot.

The init display (Opt-restart) shows all the HDs,
but when I select the new clone, it won't mount.
So I redo SD, and this time the 'Done' shows much sooner,
and yes, it boots fine.

#2- (maybe related, maybe not
On the iBook only, I had the #1 quirk, AND one other-
when I booted on the clone, NONE of the mounted drives, in the finder panel, showed an 'Eject' icon.
I could drag them to the trash, and they ejected fine,
but the clone's finder window had no eject icons.

Again, I can live with both, but neither has happened before.
Only think I can think of- This time I did not run DiskWarrior before cloning.
Both Macs were running fine, and I didn't want the extra hassle.


ok, SD wizards wuhdidido? <g>

Thanks in advance,

rich
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Canít boot from clone - Tiger boboq General 3 05-31-2009 08:09 PM
Can boot from SD clones, but not set them as startup disks Lauram General 3 12-21-2008 09:47 PM
External firewire drive fails to boot OS X after a restart LEOinDC General 3 09-29-2008 10:33 AM
MacBook Pro Drive with Boot Camp to boot into Vista scottsdale General 1 06-11-2008 09:09 AM
First Boot Experience, Seagate 400GB PushButton FW Works! greenjeens General 5 05-25-2006 08:19 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.