Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-03-2007, 05:37 PM
Jonathan Strait Jonathan Strait is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Restoring- Strange results

Hi!

I managed to successfully restore a rental macbookpro with my disc image while mine is repaired. I think....

I started up (option key) on the backup drive and then erased and copied my backup to the laptops "Macintosh HD". I used the repair permissions on backup option too..

When I restarted on the newly copied drive many of my dock icons were not recognized ("?" icons) once I clicked to launch many of those they restored fine (seemingly) Many others however were replaced with pictures (jpegs, tiffs) and other strange files from random places on my HD. Weird!

I went to try and copy the backup to the HD again and it didn't recognize it as a place to copy to. (Is that cause I'm running from there?)

Also several of the programs I started asked for serial numbers again. Is this going to happen everytime I restore??

Any other ideas of things I might want to check to be sure it's all good?

Thanks, J
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Restoring from backup mreed General 3 07-11-2006 09:49 AM
Strange Alias Files appears after the restoring. zhangtrinity General 7 09-06-2005 07:04 PM
problems restoring from image lpn General 5 06-27-2005 05:08 PM
Image restore ends with an error adamd General 3 06-22-2005 10:50 AM
Trouble restoring from an ASR image? Here's a fix! dnanian General 0 01-12-2004 05:34 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.