Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-15-2009, 04:11 PM
klassa klassa is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 9
SD! doesn't seem to run

I have a machine that I upgraded to SL... Prior to that upgrade, SD! was scheduled to run nightly, and back up to a mounted disk image -- and it did. Faithfully. Since the upgrade (or at least, around that time; I'm not positive that the two are related), SD! no longer does its thing.

I haven't sat around to watch it (it's scheduled for the wee hours of the morning), but the backup image certainly isn't getting updated, and there are no indications in the SD! log that it's even starting to do anything.

I've tried re-creating the schedule from scratch, and that didn't fix it. "crontab -l" suggests that things definitely *are* scheduled, too. I'm not sure what else to try...
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.