Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-30-2008, 05:13 PM
fmlogue fmlogue is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16
fix_prebinding.sh no longer working

For some reason running the fix_prebinding.sh script after smart copy no longer makes my clones usable. I find I am having to do a safe boot (boot while holding the shift key down) and run the following in the terminal in order to use the clone.

sudo update_prebinding -root "/Volumes/the-drive-name" -force


It's the same problem as before, 100% CPU use and programs unable to load. I have no idea as to what may have changed. It has been happening for the past few weeks. Maybe one of the Apple software updates broke something?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disk repair not working repair permissions taking longer than normal jrummer General 3 08-07-2008 11:56 AM
External drive no longer visible Roger sinden General 3 10-29-2007 10:44 AM
Maxtor OneTouch keeps working?? prairiedream General 5 03-19-2007 10:48 AM
SD is working great! denke General 1 10-02-2006 09:55 AM
Scheduled backup stopped working picaman General 3 02-08-2006 10:02 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.