Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #5  
Old 09-08-2007, 11:32 AM
eagseags eagseags is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
An irreproduceable bug.

No, no Adobe applications.

Anyway I did exactly the same thing this morning (on another partition on the external drive). This time everything worked perfectly.

So whatever happened seems not reproduceable.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 05:36 PM
Unable to restore using disk utility mattone General 4 05-11-2007 07:38 AM
Disk Clone not showing up in Boot Startup list richardl General 7 03-11-2006 06:28 PM
Disk Utility problem after cloning macWish General 38 10-01-2005 01:08 PM
Disk errors repoted using SD yet Disk Utility works fine. s_dup General 5 08-22-2005 08:02 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.