Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-17-2007, 01:56 PM
JamesD JamesD is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
SD doesn't "see" mounted volumn

I am trying to use SD over a LAN.

The original back up was done with iBook pluged directly into the external LaCie Quad. Partition for the back up is named "K 70 GB".

Now the LaCie is attached to my G4 desktop, and iBook is on the network.

I am using SharePoints, and can get the "K 70 GB" to mount on the iBook. I can copy docs to and from the "K 70 GB" from the Finder, but when I try to use SD, the "K 70 GB" is not there in the drop down.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backing up mounted network volumes mahmood General 1 07-11-2007 08:38 AM
SD fails with mounted NFS directories richwiss General 5 10-27-2006 05:42 PM
SuperDuper doesn't "see" mounted volume over Airport crabwalk General 5 06-07-2006 07:19 PM
Backup to a network mounted volume wduck2 General 1 01-11-2006 01:34 AM
nfs mounted backups Hal General 1 09-20-2005 05:43 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.