Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2006, 04:03 AM
frates frates is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: Paris, France
Posts: 2
Volume name in startup panel

I just used SD 2.1 on an intel imac for the first time now. I have a external firewire drive, that I formatted/partitioned just before using SD.

All is well, backup is fine.

The backup volume name isn't the same as my source volume name, but in the startup panel (holding option at startup), both have the name of the source volume. After starting up from one or the other, they get back their respective names, all is well.

Nothing bad, but it's just a little surprise at the first reboot, and only the firewire icon help choosing which one to choose...
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2006, 09:35 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,764
Send a message via AIM to dnanian
Thanks for the report. We must have an issue with bless not setting the name, still. We'll try to repro...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2006, 11:47 AM
frates frates is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: Paris, France
Posts: 2
I think I must add a smart update over the same backup fixed the problem with that volume.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2006, 11:53 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,764
Send a message via AIM to dnanian
Curious. OK, thanks for the additional info.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 03-11-2006, 07:26 PM
Cuneyt Cuneyt is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: Istanbul, Turkey
Posts: 33
My problem seems to be fixed with 2.1.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-11-2006, 11:31 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,764
Send a message via AIM to dnanian
Thanks for letting me know!
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backup to a network mounted volume wduck2 General 1 01-11-2006 01:34 AM
SD V2 not being able to save settings bammi General 1 12-01-2005 11:35 AM
SD wants to mount unused volume at startup danmitchell General 1 11-27-2005 08:59 PM
SD can't find my startup volume! RobLewis General 1 11-25-2005 01:47 AM
Cannot find target volume -- Even with volume mounted! cmod General 3 06-03-2005 10:21 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.