Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-19-2008, 07:40 AM
cowtrail cowtrail is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Oklahoma
Posts: 27
Send a message via AIM to cowtrail
Invalid Node Structure

I've been using a LaCie (About a year old) external for my SuperDuper. I just did an archive and install. SD failed to backup and I lost the icon off the desktop. I got the icon back and a check with "get info" stated it had 48 GB just like my HD, then I lost the icon again. I checked it via disk utility and tried to repair it with Disk Permissions and it stated it had "invalid Node Structure". As a last resort I tried to erase it via Disk utility but when I clicked erase, the icon popped up on the desktop and stated there was O info on it (this is prior to an erase). I just erased it and I am in the process of sending my HD to SD (LaCie) via smart update but after several attempts the transfer always stops around 13 GB and no longer transfers, it just sits there. Should I just replace the LaCie HD as this is a portent of things to come or is there another option for transferring SD? The LaCie is showing no problems and "Normal" in Disk utilities.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2008, 08:54 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,752
Send a message via AIM to dnanian
Wow, that's not good. Can you think of any reason why the drive might have become damaged in the first place? Any unplug-without-eject, power failures, crashes...?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2008, 09:26 PM
cowtrail cowtrail is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Oklahoma
Posts: 27
Send a message via AIM to cowtrail
In the last year I have had numerous power failures and outages. Even though I have a UPS with surge protector and voltage regulator, I guess it finally got to it.
I just purchased a new LaCie external so hopefully I'll be back in business soon.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drive disconnected, Connection is invalid tommasoh General 13 12-27-2013 08:26 AM
Backup Failed: Invalid argument encountered while setting HFS meta data gman General 4 04-14-2009 10:09 PM
Error | ditto: Invalid argument, problem copying using Backup - all files mjdunlop General 3 12-07-2007 06:29 PM
Clone doesn't appear to be identical - differenet folder structure dscro General 3 03-17-2007 04:40 PM
Structure errors in bootable backup partition wrainey General 3 02-24-2007 02:42 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.