Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

View Poll Results: Useful?
Very 2 100.00%
Yes 0 0%
-- 0 0%
No 0 0%
Voters: 2. You may not vote on this poll

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #5  
Old 03-03-2007, 01:43 AM
AikidoJAPAN AikidoJAPAN is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thumbs up

Thank you again Dave for the quick reply.

Unfortunately archiving wasn't an option for me as it reported not having enough disk space to do this so I am going to wipe the HD again and try to restore from the SD image file that SD appeared to have created successfully beforehand. Is there anything that you feel I may have done wrong beforehand during the restore that I should check or try differently this time?

Not sure if this information is relevant but thought to report it just in case - I made the backup to the NAS when I was logged into my MBP as my own admin login but made the restore from the fresh OSX install when logged in as root from disk utility - that is OK right?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Client Screen Blue saronian General 3 02-14-2007 07:16 PM
clone boots to blue screen roberttomas General 5 07-07-2006 05:44 PM
Cloned HD...now I get a grey screen mpw995 General 3 11-16-2005 10:51 PM
Incomplete Boot of Clone - Blue Screen Argent General 13 11-15-2005 02:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.