Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-29-2007, 09:13 PM
george5390 george5390 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Parallels & Fusion

I don't believe that super duper is backing this up. Is there a way to do this
or am I just missing it.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2007, 09:35 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,764
Send a message via AIM to dnanian
Are you using a separate "Boot Camp" partition?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuperDuper and Parallels VM snpower General 9 11-14-2009 11:06 AM
Reinstalling VMware's 'Fusion' Comprose General 1 10-27-2007 11:18 AM
more newbie questions -- concerning superduper and parallels aus_ecl General 1 09-25-2007 10:05 AM
MacBook Pro cloning HD with Parallels enribus General 1 07-07-2007 12:08 AM
Can Super Duper Copy Boot Camp XP partitions? Waikiki General 17 06-24-2006 08:36 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.