Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-29-2006, 04:44 PM
DRAD DRAD is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Thumbs down Error: Creating Directory....Bad File Descriptor

this is the message I just sent via email

I am really perplexed with this program.

I had problems with super duper when I first bought it (based on a review I saw on Mac360.com well over a year ago -- heck, maybe 2 years ago -- I can't even remember) but it never worked for me not once without major screwups and all i have ever done is follow the directions -- there were always problems and eff-ups. So I just left it alone for well over a year and used other means such as archiving and simply copying files to another disk

I decided to give it another chance, to update to the new version and just tried again since I have a newer imac and need to do some back up and, once again, I encountered problems. This does not make me a happy camper or a satisfied customer because it has never ever worked for me -- not ever.

I searched the manual and I don't see this particular problem anywhere in the pdf:

Error | SDCopy: Error creating directory /Volumes/....................sparseimage/Applications/EarthLink TotalAccess Mac OS X/EarthLink TotalAccess.app/Contents/PlugIns: Bad file descriptor

I don't need TotalAccess, so I'm happy to get rid of it -- however, it was backing up for more than 3 hours and the bar indicated it must have been close to 95%-99% complete and then this.

The 'Step 2. Copy Files' section on the app window shows: '69.41 GB evaluated, 0.00 MB already up to date, 68.71 GB copied.'

So I simply don't know if the 3+ hours I spent waiting are now totally wasted or what.

Nor what to do next IF this situation is fixable or not.

This is really annoying and not very confidence inspiring....is there any help available for this situation? Or just another indication this is not a useful product for my computers?

Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with SD fdwlaw General 8 01-15-2006 10:58 AM
mount_hfs: stat /private/tmp/SVUmount: No such file or directory bselack General 10 10-04-2005 07:09 PM
Backup Error: Bad File Descriptor? killinghall General 8 06-20-2005 09:16 AM
No such file or directory jjg General 7 05-06-2005 02:07 PM
File Preventing Successful Backup michael k General 4 03-18-2005 10:02 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.