Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-19-2009, 07:59 AM
msadesign msadesign is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12
Device Not Configured

I am running 10.6.2 on an iMac and using SD 2.6.2.

The task is to backup 'iTunes' to 'iTunes Backup'. The source is pretty big so I expected the initial run to be lengthy. All went well for an hour or so, with about 20G or so copied, and then SD said:

|
| 10:39:21 PM | Info | /Volumes/itunes/Desktop
| 10:39:21 PM | Info | /Volumes/itunes/aperture
| 10:39:21 PM | Info | /Volumes/itunes/.fseventsd
| 10:39:21 PM | Info | Preserving /Volumes/itunes/.fseventsd
| 10:39:21 PM | Info | /Volumes/itunes/Transmission
| 05:10:00 AM | Error | SDCopy: Error copying /Volumes/itunes/Transmission/Stargate.Universe.S01E06.HDTV.XviD-XII.mp4 to /Volumes/iTunes Backup/Transmission/Stargate.Universe.S01E06.HDTV.XviD-XII.mp4 of type 8 due to error 1\n: Device not configured

The backup and source devices are WD myBook external drives. Both have had the latest WD firmware patches installed.

Two questions: notice the time from 1039PM to 510AM. Not sure what was happening.
Second: I wonder what 'device not configured' means?

Michael
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crash while running a Backup alf General 1 10-18-2008 11:11 AM
Kernel Panic on MacPro SteveW25561 General 9 06-02-2007 11:45 PM
Smart Update Failed - Device Full ae6dx General 17 03-18-2007 03:01 PM
FTS_NS error: device not configured ???? Riis General 1 11-09-2006 06:17 PM
SMB/CIFS or NFS for NAS Device mandlin General 8 10-23-2006 07:36 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.