Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-03-2008, 12:47 AM
magoo66 magoo66 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 15
Mount Sparseimage - what is happening?

Hi. I backup to an NAS, so that creates a sparseimage. I have SD! set to run every night at 9:30 using smart update. I've noticed that it takes a *really* long time to mount the sparseimage (we're talking 3+ minutes over gigabit lan, and 15+ minutes over wireless). Why is that? What is it doing? According to iStat Pro, it looks like my computer is downloading a butt-load of data. What data does it need? I figure it's not just my computer, because I've tested this using a directly-attached firewire drive and there is essentially no time (though, that's not sparseimage).

It's all working just fine, I'm just curious. Thanks.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't select sparseimage as source! mirkwood General 14 06-14-2010 06:03 PM
how can multiple users mount to a sparseimage at the same time? roeligan General 3 01-16-2008 11:08 AM
SD does not erase sparseimage patrickmast General 9 09-02-2007 09:54 AM
Sparseimage access question jesswin General 2 05-06-2007 05:48 PM
Problem with sparseimage backup: LOSS OF DATA germ General 3 06-19-2006 09:27 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.