Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-17-2004, 08:25 AM
wavenumber wavenumber is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
PGP from a Safety Clone

Hi!
I'm not sure this is related to SuperDuper, but it appears so.
I've made a Safety Clone partition of my boot drive using the “shared users and applications” option. It seems to be working fine, with the exception of PGP.
I’m running the commercial version of PGP 8.1, distributed by PGP Corporation. It’s been installed in my main partition, before making the Safety Clone. It runs without problems in the main drive. However, when I boot using the Safety Clone PGP Disk refuses to mount any secure “disks” previously created. It says the software is not properly installed and that I should uninstall and install it again. If I re-boot from the original partition, it works without any problems.
The other PGP functions seem to be working in both the main drive and the Safety Clone, including the creation of new PGP disks. It’s just the mounting of these “disks” that do not work from the Safety Clone.
Has anyone else experienced this type of behavior?
Thanks in advance!
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just need to make a bootable clone of my Mac kiwioz@mac.com General 17 05-04-2004 05:19 PM
Clone to network, restore to many simultaneously antonino General 1 04-23-2004 10:12 PM
unclear about some usage issues camner General 7 04-02-2004 10:57 PM
When I use a Safety Clone, LaunchBar isn't locating my Applications! dnanian Frequently Asked Questions 0 04-02-2004 12:33 PM
clone to network drive mikef General 1 02-29-2004 12:41 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.