Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-02-2009, 06:59 PM
camner camner is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 160
SD! and Safe Boot

I wanted to restore from a backup drive, and in the process, repartition/erase the drive to which I would restore. I booted off the backup drive, but I couldn't partition/erase the drive to which I wanted to restore because it wouldn't unmount (something was "in use," though I couldn't figure out what).

If I boot into "Safe Boot" mode, I can unmount the drive. Any reason I can't use SD! in "Safe Boot" mode?

Thank you!
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automated Safe Mode boot and backup routine jrlamar General 1 01-06-2009 11:34 AM
SD 2.5 - Clone disk hangs on boot ashkit General 12 02-11-2008 09:41 AM
Unable to boot cloned drive anymore s1h1 General 3 11-10-2007 01:26 AM
First Boot Experience, Seagate 400GB PushButton FW Works! greenjeens General 5 05-25-2006 07:19 AM
Boot up issues, where do I go from here? jettrue General 11 11-15-2005 04:34 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.