Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-2011, 02:06 AM
snoogly snoogly is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5
Backed up to sparse image on Airdisk, but now can't select it again

I followed the instructions for creating a sparse image and sucessfully backed up to an Airdisk. However, when I launch SD now I can't figure out how to access the Airdisk again. The instructions say SD should mount it automatically, but nothing happens for me.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-2011, 08:44 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
Is the image file listed as the destination?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2011, 03:52 PM
snoogly snoogly is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5
No, there is nothing showing as the destination - and the destination drop down list only shows the local disks on the computer.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2011, 04:06 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
Right, so you'll choose "Disk Image..." in the destination pop-up, then select the image in the standard file panel (even if it's grayed out)....
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 11-03-2011, 04:20 PM
snoogly snoogly is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5
OK, I got it now. I had to drill down through several destination layers before seeing the destination image I needed, but I got there in the end.

I was just a bit confused, because the manual says SD would mount the destination automatically.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-03-2011, 04:24 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
It should once it's been saved...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SD not unmounting sparse image volumes acronce General 1 09-14-2008 11:22 AM
Hangs while backing up to network mounted sparse image acronce General 9 09-11-2008 01:25 PM
network sparse image question subrama6 General 2 02-21-2008 11:35 AM
sparse image creep revisited jotaro General 3 09-20-2007 08:20 PM
Sparse image from aborted DMG backup? Winston General 9 10-22-2005 12:28 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.