Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-29-2007, 04:18 AM
back2mac back2mac is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 14
SD Problem with Partitions

I have been using SD for a few years now - worked perfectly.
Recently, however [4-6 months ago] I began having issues saving a backup to an external LaCie FW HD partitioned into 2 partitions - 1 for SD and the other for data backup.

The drive cannot be accessed after a backup. It simply seeks forever. If I delete the partitions and simply use it for data backup - it works perfectly.

Is there an issue with SD and partitions or am I missing something obvious?

Thank you.

I love SD by-the-way.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Merge OS9 and OSX Partitions into One with SD sdsl General 2 12-19-2006 02:34 PM
Zeroing & naming partitions DaleMeyn General 3 02-22-2006 08:27 AM
? about multiple partitions bigvoice General 12 12-04-2005 01:30 PM
Disk Utility problem after cloning macWish General 38 10-01-2005 01:08 PM
Problem getting apps to run on clone volume ChetA General 3 09-06-2005 02:19 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.