Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-26-2005, 07:12 AM
iMaccer iMaccer is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Powerbook for HD transfer

I would like to use my Powerbook to transfer the contents of my iMac to a new HD.
I think I should use the Sparse Disk Image (to create a file called iMac backup), but when running this I get a message saying that iMac backup will be erased.
Can you assure me this will not erase/change anything o the powerbook
Reply With Quote
  #2  
Old 11-26-2005, 09:39 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
Hi, iMaccer -- I've already replied to your original email message (sorry it took a little while -- I was still asleep), so check your inbox/junk mail for details!
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuperDuper Crashes my powerbook cbrg148 General 3 12-08-2005 08:16 AM
What have I done wrong? Tricia Henwood General 7 11-15-2005 08:36 AM
(Zero-length) File caused SuperDuper to abort backup alancfrancis General 7 08-31-2005 10:42 AM
Cloning iMac to Powerbook GoOnSafari General 3 05-06-2005 09:40 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.