Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-21-2005, 06:55 AM
Cuneyt Cuneyt is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: Istanbul, Turkey
Posts: 33
Total size copied

While copying, SD displays the count and size total, but when finished it only shows the count of files copied. Is it poosible to show also the size copied?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2005, 08:09 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
It's possible, of course. We'll consider it for the future: note, though, that the information is available in the log.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 12-30-2005, 04:11 PM
sjk's Avatar
sjk sjk is offline
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: Eugene
Posts: 252
I'd also like more final summary info included in the main SD! window. Basically, the same stuff that's displayed while SD! is running. Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-30-2005, 06:20 PM
macfeller macfeller is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 49
Adding my vote

I, too, woould like the info. Not sure why other than curiosity. Yes, it's available in the log, but I think it could be in the main GUI without clutter.

And while on the subject of wishes, my latest is for multiple options for "On successful completion." As is it's choose one only. My PowerBook suffers from the failure to sleep issues well documented by everybody but Apple. I have some nifty ways to deal with it but none that would be as elegant as simply having SD! Quit and Sleep the machine when done.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-30-2005, 09:32 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
Well, we'll quit regardless, macfeller. So, set it to sleep when done. As long as you have no other backups pending, that'll work...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #6  
Old 12-30-2005, 10:39 PM
macfeller macfeller is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 49
Oh.

I thought it went back to the window wherein ther was the OK button. If it quits regardless, why is Quit even an option?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hard drive size needed for backup? Hoosier_1701 General 8 05-20-2006 07:49 AM
Not copied, but were copied? Doralives General 3 11-24-2005 11:33 PM
Clump Size Problem asmith1 General 1 05-28-2005 12:02 AM
Calculating Safety Clone size zwarbo General 2 02-12-2005 01:55 PM
Minimum window size on client: your opinions! dnanian General 0 08-07-2002 10:05 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.