Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #7  
Old 12-09-2007, 06:09 AM
Jeffus Jeffus is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: The World
Posts: 30
Quote:
Originally Posted by chris_johnsen View Post
I am running the same on a PPC (G4 iBook). I am not running any Input Managers, though I do have the Safari Debug menu turned on. I logged out from the Shirt Pocket forums web site and was able to log back in just fine (I checked the "remember me" box). I quit Safari and after restarting it, I went to this forum and it still knew who I was.

I have four persistent cookies from the forum: bblastvisit, bbuserid, bblastactivity, and bbpassword. There is also a bbsessionhash session-only cookie.

I also have 5 or so cookies that start with "MintUnique". They all look like timestamps, so I don't think they have much to do with forum logins.
Hi Chris, thanks for the input it was most helpful. The only Input Manager I am running is "Inquisitor" and I have the debug menu active. Logged into Shirt Pocket this time manually again.

I too have the 5 cookies "MintUnique". I have the bblastvisit, bblastactivity and the bbsessionhash cookies. I don't have bbuserid or bbpassword I think this could be the problem. I also have 3 other cookies, exp_last_activity, bbthread_lastview and exp_last_visit (the low dashes are intentional). I note when I log out I get a message from Shirt Pocket vb bulleting board informing me "all cookies cleared". Is this normal? Thanks again,

Best R's, Jeffus.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Prohibitory sign" booting from backup drive? nylonbrando General 3 10-07-2007 05:21 PM
New user + failed back up = head ache AgntPedro General 8 05-16-2007 10:01 PM
Failed to set as StartUp Disk Why? jreffner General 1 01-17-2007 10:37 AM
Fw Drive Wont Boot Budgie General 3 11-05-2006 01:22 PM
Dupe to seperate internal drive problem ArsMoriendi General 9 08-14-2006 12:52 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.