Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-13-2021, 01:49 AM
bruno bruno is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7
Apps in System/Applications not displaying in Applications folder

Hi,

I was successfully able to clone the HD from my iMacPro running macOS 11.4 using SuperDuper 3.5-beta3 onto a backup HD.

However when going through the backup HD directory, I noticed that the apps found in the System/Applications folder are not showing up in the Applications folder.

I know that on my iMacPro's HD these apps actually "live" in the System/Applications folder and are somehow being linked to the Applications folder. Does this linking not happen unless I boot from the backup HD? Or should these apps also be appearing in the Applications folder of the backup HD?

Thank you,

Bruno
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Updating Apps in a Sandbox mikebore General 5 01-08-2012 05:57 PM
Applications folder did not copy to new drive jc carley General 2 05-21-2009 06:10 PM
Copying USER folder Allar General 3 04-03-2008 03:14 PM
Folder to Folder synchronization Marc General 1 11-30-2006 06:26 PM
Copy Script for Applications folder? Pisces General 7 07-06-2005 11:04 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.