Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-22-2006, 09:10 PM
ChetA ChetA is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: Franklin, MA
Posts: 7
~/Library/SuperDuper!.log No longer updated

SuperDuper!.log in ~/Library/ does not get updated since I upgraded SuperDuper! from version 2.0.1 to version 2.1. Up until the upgrade to Version 2.1, all SuperDuper! run logs appeared in ~/Library/SuperDuper!.log. Since updating to Version 2.1, I can only access the log from the last run by using the SuperDuper! application. The run logs never appear in ~/Library/SuperDuper!.log.

Is there something I can do to reconnect new SuperDuper! logs to the ~/Library/SuperDuper!.log?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-22-2006, 10:04 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,837
Send a message via AIM to dnanian
That's not where the log is. To see the log for a given scheduled run, select it in the Scheduled Copies window and click "Show Log".

To see the last run for "manual" runs, select the main window and press Cmd-l.

Hope that helps!
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 05-25-2006, 04:34 PM
ChetA ChetA is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: Franklin, MA
Posts: 7
Thanks. That answered my question. The logs used to show up in a file in that directory without my doing anything. I used to check the latest one against the prior one to look for unexpected changes. I'll just save the latest one from now on.

Thanks,
Chet
Reply With Quote
  #4  
Old 05-25-2006, 04:38 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,837
Send a message via AIM to dnanian
You can get up to 10 previous logs by Cmd-clicking the title bar of a given log window and choosing the "Logs" folder that appears.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
backup no longer bootable whatisup General 5 03-22-2006 01:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.