Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-07-2008, 12:08 PM
tasha edwards tasha edwards is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 12
Mac OS X 10.5.4 Update

Hi,

I am running from sandbox successfully from an external drive and the backup of my mac hard drive is also on an external. Been doing it this way for a couple of years now. Now I'm doing it in Leopard and I just downloaded the Mac OS X 10.5.4 Update and I want to update my sandbox from it and run it for a while before updating my main backup that sandbox is in sync with.

Question: Will I need to run the pre-binding script after the update? For now it's run from SD at the end of each run as you suggest but as I'm not using SD in this case how do I run the script (if needed) without SD?

Thanks for all your help

Wayne
Reply With Quote
  #2  
Old 07-07-2008, 12:43 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
After the update of... what? The install of 10.5.4? The "copy back" to update the regular volume?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 07-07-2008, 01:11 PM
tasha edwards tasha edwards is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 12
Sorry, I thought it was clear

After I update the sandbox's system with "Mac OS X 10.5.4 Update" from 10.5.3
direct from the os updater and not using SD.

Wayne
Reply With Quote
  #4  
Old 07-07-2008, 01:19 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
No need: it's part of the updater.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 07-07-2008, 02:20 PM
tasha edwards tasha edwards is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 12
Dave ...?

Sorry if I'm being a pain in the but but! just to make it clear..
Are you saying that the Mac OS X 10.5.4 Update has...
fix_prebinding.sh built in?

I'm not using their updater it's from Mac's download site.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-07-2008, 06:10 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
No, I'm saying that, as part of an OS install, prebindings are updating (which is what fix_prebinding does).
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Interrupted backup: Stil valid Smart Update possible? Enc General 0 11-01-2007 03:38 PM
Spotlight Privacy tab refuses to recognize SuperDuper Smart Update -- 100% repeatable RFMoya General 4 09-22-2007 01:46 PM
Smart Update Question gbjerry General 1 06-24-2006 07:43 AM
OSX Update and firewire Khuzud General 1 02-26-2006 11:50 PM
smart update didn't work due to remaining space problems JohnCoffee General 1 05-08-2005 09:42 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.