Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-18-2007, 07:23 AM
Ceasar Ceasar is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
OS 10.4 Server does not boot after restore with SD

So, we are currently running OS 10.4 server on a Powermac G5. But we also have an unused Xserve (also G5), and I'm trying to migrate everything from the PMG5 to the Xserve . I figured SuperDuper would be the best way to go about this. I have been using SuperDuper to backup the G5 nightly to an External FW Segate drive.

When I take the External FW drive and plug it into the XServer and boot the Xserve directly off the FW Drive, it boots up and works fine.

BUT, when I use SD to restore the files onto the Xserve from the FW Drive, then the Xserve doesn't boot up. It gets to the splash screen, the progress bar freezes about halfway, and then the login window appears over the splash screen. I am then unable to login. When booting into single usermode and looking at the logs, I see that launchd is unable to launch any services, particularly netinfo. It just continues to try to restart those services and then fails with exit code 1 (so the log says)

So, just to recap, the Xserve boots up perfectly and runs fine when running directly from the external drive. But does not after restoring from the external drive.
So I take the External drive to another machine (an iMac g5) and boot the Imac G5 with this external, works great. Restore the iMac G5, and I get the exact same problem: freezes at the splash screen, login window appears and doen't let me log in.

Any thoughts, or suggestions?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Restore to boot disk but without user directories/files nikhil General 1 01-12-2007 07:49 AM
I can't boot from the smart image - will I be able to restore from it marc_pelletier General 1 11-09-2006 10:53 PM
Fw Drive Wont Boot Budgie General 3 11-05-2006 01:22 PM
Is SuperDuper! compatible with and supported on OS X Server 10.4? rmeister0 General 1 01-26-2006 12:40 PM
Server 10.4 - Clone to larger drive boff General 1 09-26-2005 01:50 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.