Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-05-2023, 02:57 PM
ctucker10 ctucker10 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Savannah GA
Posts: 19
Schedules copies have intermittent problem

I have an issue with my scheduled copies. It sounds a lot like this post from Shirt Pocket Watch on Jan 12:

Quote:
v3.7.3 was released to correct two rare problems: both of which had to do with launching scheduled copies.

The first was a weird race condition that caused occasional crashes right at launch, but only with scheduled/scripted copies launched without loading settings. It was strange, we couldn't reproduce it internally, but it happened to a few users and we think we've run it down.
I think my setup is experiencing the "weird race condition" described above.

The instability began on Jan 23 when I updated from SuperDuper! Version 3.7 (126-0b1cb57) to SuperDuper! Version 3.7.5 (131-4cb66b9). At that time I was still using an M1 Mac-mini running macOS Ventura 13.1. Since then I've moved to an M2 Pro Mac mini running macOS Ventura 13.2 and the problem persists.

I've tried a couple of things to try to get to the bottom of it. So far I haven't found a solution.

- recreated scheduled copies
- uninstalled/reinstalled SuperDuper and all of its component pieces

Each time I test the setup, with an artificial scheduled copy time it works but, when I set the real scheduled time, which occurs in the middle of the night, I find that the copy was not successful when I check the following morning...occasionally.

I've watched the issue occur a couple of times:

- SD launches
- the destination/target disk mounts
- the copy operation crashes/does not successfully start
- SD quits
- the destination/target disk does NOT unmount (as it should)

I'd like to fallback to a previous version to see if this issue follows the version but, if anyone has a different suggestion I'm all ears.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System restore problem todivefor General 3 04-05-2020 10:49 PM
Mavericks 'Invalid' Start-Up Problem Loopy C General 13 10-11-2017 10:14 PM
How to clear/reset scheduled copies red errors? bkpr General 5 04-13-2015 08:02 AM
Scheduling problem todivefor General 3 10-26-2014 04:45 PM
SD no longer honouring backup-on-mounting-drive Manu Chao General 27 10-20-2013 05:58 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.