Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-21-2017, 01:28 AM
2stepbay 2stepbay is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cape Town, South Africa
Posts: 83
Elapsed time returns to zero

SuperDuper (v 2.9.1) is writing to a new SSD drive on my iMac from a clone on my WD HDD drive. Process is "slow" due to USB 2.0 of drive. File copy size is about 960GB. After about 24 hours, the time elapsed indicator has returned to zero instead of simply continuing. Is this a bug in the program?
__________________
2017 iMac 40 gb RAM; 2TB Fusion SSD (10.14.6)
MacBook Pro 15" 2.3ghz i7/ 16 gb RAM; 500GB SSD (11.1)

Western Digital My Passport Slim 1TB, USB 3.0 for MBP
Envoy Pro EX SSD - Thunderbolt 3 for iMac
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Time Machine Issue with Restored Clone sdsl General 3 10-14-2012 08:18 PM
Time Machine Copy jerrykrinock General 1 04-02-2010 01:36 PM
Needed: Time Machine and SuperDuper guidance kapalama General 7 08-13-2009 07:55 AM
elapsed time increasing incorrectly... fishmonkey General 5 01-17-2009 03:26 PM
A different angle on SD & Time Machine integration badlydrawnboy General 10 10-26-2007 08:37 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.