Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-05-2009, 02:22 AM
camner camner is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 160
Volumn name incorrect at startup after cloning

I've been cloning some volumes to sparsebundles, and now when I hold down the option key at boot time to select the startup volume, at this initial screen one of the startup volumes has the name of a sparsebundle I created with SD! rather than the name of the volume as visible in the Finder or in Disk Utility.

Is there a place where this info is stored that can be reset? It's not the end of the world...it's just a bit confusing!
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cloning Startup Drive tomcat61 General 2 12-24-2008 09:08 AM
Startup volume keeps changing! RichardBeagley General 2 02-09-2008 01:44 AM
Disk Utility problem after cloning macWish General 38 10-01-2005 01:08 PM
Identifying Startup Disk mcthomas General 1 09-01-2005 09:52 AM
Transferring to a new startup drive dzevans General 8 02-27-2005 07:17 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.