Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #7  
Old 11-29-2015, 01:43 PM
Budgie Budgie is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: New Zealand
Posts: 78
I have three drives attached, two permanently, one gets changed out daily, and I am on the LAN, it seems that the issue is present when I change out the daily rotate drive. After SD is launched the first time, the black window appears, then after that each launch is fine.

Disconnecting all the drives and unpluging ethernet makes the launch of SD normal.

This problem has not appeared in any other combination of SD or OSX's for me, even the version of SD prior to this one was opening with out the black screen.

Last edited by Budgie; 11-29-2015 at 01:49 PM.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will SuperDuper work with Mac OS 10.8, Mountain Lion? sdak General 25 09-15-2013 06:25 PM
Failed to enable ownership on SuperDuper BackUp Anne West General 1 02-03-2010 01:38 PM
Superduper fails after upgrade to Snow Leopard josephc General 2 09-12-2009 10:18 PM
SuperDuper opening HTTP connection to c-67-180-123-110.hsd1.ca.comcast.net cbsp General 2 10-24-2007 01:15 PM
Couple of strange things after superduper RobertJ General 3 09-04-2005 12:57 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.