Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2018, 02:42 PM
JackPollack JackPollack is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Will SD allow me to move a TimeMachine backup to another drive

The physical hard drive with TM is failing. I dont want to loose my versioning history. I want to move the complete TM backup to another physical drive and have it continue to add to the existing backups?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-01-2018, 11:33 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,763
Send a message via AIM to dnanian
If the backup is in perfect condition, yes. If not, no. You may want to put the existing drive aside and start over on a new drive instead....but you can try. See this FAQ:

https://www.shirt-pocket.com/forums/...ead.php?t=3565
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't boot into the SuperDuper backup drive. MMM General 8 02-19-2015 04:04 PM
What's the right way to set up a new backup or replacement drive? dnanian Frequently Asked Questions 0 09-13-2009 10:42 AM
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 06:36 PM
How to verify a Scheduled Backup? tuqqer General 3 12-06-2005 07:50 PM
Laptop freezes buring backup kaalm General 5 05-12-2005 05:15 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.