Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2006, 11:13 AM
spryguy spryguy is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Can't Mount Sparse Image

Any idea why I wouldn't be able to mount my sparse image after backup? I get a No Mountable File Systems error and it appears greyed-out in Disk Utility. The original image was created on a network share via SMB. I get the error even if I copy the file locally.

Thanks,
Ivan Brown
Systems Administrator
Hanson Dodge Creative
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2006, 11:22 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,752
Send a message via AIM to dnanian
It sounds like the image is damaged, Ivan. Was this stored on a FAT32 volume?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2006, 02:26 PM
waddling waddling is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
network drive doesn't mount

I am trying to backup to a newtork volume using the latest version of SD!. Pg 19 of the manual says, "The next time through, SuperDuper! will automatically mount the network volume, mount the image...". Unfortunately, the first step, automatically mounting the network volume, does not happen, and I have to do this manually. Have I missed something?

Thanks! Chris
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2006, 05:08 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,752
Send a message via AIM to dnanian
Well, the re-mount will only occur on startup of SuperDuper!, or loading of the settings (from a schedule), and not if you unmount while SD! is running. Is that what might be happening here?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
not ejecting sparse image after backup rossb General 7 02-08-2006 05:20 PM
SuperDuper! fails to mount backup image edoates General 5 11-22-2005 02:51 PM
Sparse image from aborted DMG backup? Winston General 9 10-22-2005 12:28 PM
Sparse image mounted over network is grayed out in backup destination list therevolution General 5 06-25-2005 07:49 PM
Sparse Disk Image track record? Phil General 3 01-05-2005 01:45 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.