Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-28-2007, 03:27 PM
rdlsmith rdlsmith is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 47
sparseimage for 10.5?

Where is the post about the specific incompatibilities with 10.5?

The reason I ask is I've made a backup to a secure sparse.image file. I was able to install 10.5 and restore back to 10.4.10.

Later, I did a clean/install. I mounted my sparseimage and used that volume with the Migration Assistant and it worked great.

I also made a backup to a new sparseimage under 10.5 but I could not, when going back to 10.4.10 use that image.

Results:

Under 10.5 things seem to work fine.
Under 10.4.10, things work unless my image file was created with 10.5.

Is that the only incompatibility?

I'm trying to update a sparseimage from 10.5 that was created with 10.4.10. I may have to create a new image file for 10.5 to use? It's in the copy stage now so it seems to be working.

I'd just like to know how much I'm "working without a net".

Thanks.

Look forward to the new update. Take your time. I'm sure it will be ready in the new couple of weeks or so. No pressure. <just kidding>
Reply With Quote
  #2  
Old 10-28-2007, 04:15 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
Copies done under 10.5 aren't going to be fully valid...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 10-28-2007, 04:17 PM
rdlsmith rdlsmith is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 47
Quote:
Originally Posted by dnanian View Post
Copies done under 10.5 aren't going to be fully valid...
What does that mean? "fully valid"

Some files will claim to copy but won't? A restore from a sparse won't allow a boot or won't work?

Thanks much.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-28-2007, 04:24 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,745
Send a message via AIM to dnanian
The files have copied. The metadata is not fully accurate. We're not compatible, as I keep saying...

I'm not trying to be snippy, but really -- I know it runs, but it's not running right. We're working on it...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't select sparseimage as source! mirkwood General 14 06-14-2010 06:03 PM
SD does not erase sparseimage patrickmast General 9 09-02-2007 09:54 AM
Sparseimage access question jesswin General 2 05-06-2007 05:48 PM
Problem with sparseimage backup: LOSS OF DATA germ General 3 06-19-2006 09:27 PM
Update only a specific folder in a sparseimage ? Wanda General 9 01-29-2006 09:26 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.