Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #20  
Old 01-19-2009, 12:56 PM
TyTy TyTy is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 13
Been away for a couple of days. I fixed my issue.

What I did was use iPartition to delete the partition I was cloning to and then create a new partition. I then tried cloning to this new partition and everything seems to be working as expected. All apps launch alright and all the bits and bobs appear to be in the right places.

I think the problem I was having had something to do with permissions that couldn't be fixed the normal way, even by the almighty DiskWarrior.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 05:36 PM
Can't boot from SuperDuper clone HD. HDH607 General 1 09-10-2008 08:50 AM
All I need to do is make a clone of my boot hd MovieMaker General 4 05-03-2008 08:46 AM
Unable to boot from clone backup after update tleveque General 1 02-06-2008 12:47 PM
Disk Clone not showing up in Boot Startup list richardl General 7 03-11-2006 06:28 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.