Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-17-2006, 12:58 PM
mortenosx mortenosx is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 22
Xserver and raid

First - will superduper work on a xserver ?


Second - will it backup 1: software raid - 2: Hardware raid ?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-17-2006, 01:11 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,730
Send a message via AIM to dnanian
First, yes. Works fine on a server, but be aware -- as with any backup program that's backing up a live server -- you should take steps to checkpoint open databases, etc. We provide before/after backup shell script call-outs to assist you in this.

We can back up both software and hardware RAIDs (as what they represent -- a single volume of files).
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.