Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2017, 07:02 PM
camner camner is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 160
SDCopy process running, SD app is not

In Activity Monitor, the SDCopy process is running and hogging about 110% CPU, but the SD app itself is not running.

Am I correct that this is not expected behavior?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-19-2017, 10:11 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,764
Send a message via AIM to dnanian
That is not expected behavior. Restart your Mac.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuperDuper hangs resume General 13 02-02-2009 10:46 PM
Server backups Graham_C General 15 08-16-2007 10:44 PM
Please Help! SD hanging! spitboy2000 General 1 08-12-2007 07:47 PM
SD hangs while copying but doesn't freeze... brine General 3 07-09-2007 11:23 PM
Superduper just hangs at copying stage... proximo General 12 09-23-2006 09:47 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.