Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average. Display Modes
  #1  
Old 10-30-2005, 12:33 AM
dprice dprice is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
How to copy something that doesn't show up in the copy pop-up?

Neophyte question:

How to copy a peripherally mounted drive that doesn't show up in the copy pop-up?

-- I'm trying to copy the full disk contents of a hard-disk recorder in order to attempt a data recovery. It shows up as the white icon on the desktop - so it doesn't really show up as a drive, propper. If I go to the ownership & permissions it shows as read only (with no ability to change so far as I can tell).

Thanks - and sorry if I'm missing something overly basic,

David
Reply With Quote
  #2  
Old 10-30-2005, 08:09 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,751
Send a message via AIM to dnanian
Unfortunately, David, if the volume isn't formatted as HFS+, we can't copy it. The hard disk recorder must be formatted as ext3 or something else.

Perhaps you'll be able to copy it with Disk Utility's "Restore" tab?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Copy error and crash offdahook84 General 3 10-01-2005 10:10 PM
BackUp hangs at 3% JimK General 10 09-27-2005 09:48 AM
Error: No space left on device tradervic General 11 06-29-2005 04:50 PM
What does Edit > Show All Copy Scripts do? (seriously) Darkside General 3 05-12-2005 11:01 AM
When I try to copy a single directory, I end up copying the whole disk. Why? dnanian Frequently Asked Questions 0 06-22-2004 06:59 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.