Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-04-2007, 12:34 PM
ajcowell ajcowell is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 7
Unhappy Problem Cloning from One Machine to Another

Hi:

I have an older G4 450 that I'm trying to close to a newer G4 1Ghz. I connected the machines together through target disc mode, used SD to perform the close. When I try to boot the 1Ghz, all is well until we get to the log in screen. Regardless of if I enter the right credentials or ones I know are incorrect, I get the beachball. I've left it for up to thirty mins with no dice.

The webserver is running fine on the 1Ghz, I can even connect over and browse the blogs and forums on that machine, just can't log in.

Help?

Thanks
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Image from 1 machine to another won't boot scottonaharley General 1 11-29-2006 03:02 PM
Unexpected Quit cloning to Mac Pro MacDorq General 8 11-28-2006 11:47 AM
Problem 1/4 thru cloning HD raceryan General 1 09-02-2006 12:16 AM
Disk Utility problem after cloning macWish General 38 10-01-2005 01:08 PM
write problems after cloning machine mkrueger General 13 12-31-2004 07:17 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.