Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-30-2008, 10:50 PM
peldc peldc is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Revert to Tiger

just upgraded to 10.5.6 and am having too many problems. i've got a superduper backup of my system running 10.4.11. what's the easiest way to revert to that backup?

thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-30-2008, 10:57 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,844
Send a message via AIM to dnanian
Start up from it and do an erase-then-copy backup back to the original drive.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2008, 01:08 PM
peldc peldc is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
that was easy! thanks so much. (would there be any difference between running a restore vs. a backup?)
Reply With Quote
  #4  
Old 12-31-2008, 02:54 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,844
Send a message via AIM to dnanian
The "Restore" Script is the same as "Backup - all files" but it skips the "Backups.backupdb" folder, which is only there if you've stored a Time Machine backup on the same volume as your SuperDuper! backup.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tiger to Leopard Migration / SD! & TM / Online backup interference? vroum500 General 2 06-17-2008 10:36 AM
Can I revert from Leopard to Tiger temporarily? Nee General 1 03-03-2008 04:00 AM
Can I clone an Intel Tiger boot volume using PPC SD? PaulMBCA General 3 11-20-2006 09:46 AM
Upgrading a safety clone to tiger 00afro General 12 07-09-2005 12:53 PM
Can I revert from Tiger to Panther? nightofneih General 7 06-10-2005 03:54 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.