Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-02-2005, 07:29 AM
simon simon is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Testing SD!... Slow over network?

I am testing out SD! and I am trying to do a full system backup to a SMB share over a 100 Mbps ethernet LAN on a dual-core G5.

I've learned that this must be done to a disk image.

BUT

Once the transfer stage begins I get about 1.5 MB/s...

If I point SD! at my 2nd HD to create the image, I get 11 MB/s...

Anyone know what is going on here?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backup over Network macWish General 4 10-05-2005 05:08 PM
Slow Tiger: Budgie General 3 09-21-2005 10:17 PM
Error while cloning over network van6ogh General 3 08-15-2005 11:11 AM
How can I add tracks to my iTunes server across the network? patrean General 3 03-12-2005 09:20 AM
clone to network drive mikef General 1 02-29-2004 12:41 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.