Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-16-2005, 11:16 PM
mpw995 mpw995 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 8
Cloned HD...now I get a grey screen

I am replacing the 6Gb HD in my wife's iMac with a 40Gb. Using an IDE to USB cable, I setup and partitioned the 40 into 2 partitions an 8Gb for the startup files, and a 32Gb for all her junk. I ran SuperDuper and I guess that I screwed it up. After running SD, I disassebled the iMac and swapped drives. With the new drive, I just get a grey screen. Nothing else. I have the original drive in there now and I guess the I will erase the 8Gb partition and rerun SD.

All I want to do is clone the drive. I can do this on a PC with "Ghost" blindfolded but will readily admit my Mac ignorance. Can someone please spell out the correct steps for me like I am a 5 year old (or a Win user)

TYIA
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2005, 11:29 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,343
Send a message via AIM to dnanian
Do you get the "Apple" on the grey screen, mpw995?

If so, go into "verbose boot" and see what error message you get... any particular errors, "authorization problems", or anything like that?

Can you hold down Cmd-Option-s and go into single user mode effectively?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2005, 11:41 PM
mpw995 mpw995 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 8
No, it is just a blank grey screen. No Apple logo or anything else. I cannot do anything with the keyboard. It is just a big blue boat anchor
Reply With Quote
  #4  
Old 11-16-2005, 11:51 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,343
Send a message via AIM to dnanian
And you don't have any OSX media you can do an archive-and-install with?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Incomplete Boot of Clone - Blue Screen Argent General 13 11-15-2005 03:10 PM
cloned drive doesn't boot up mucho General 7 10-20-2005 08:47 AM
When clicking Show Server the iTunes window whizzes off screen to the right! patrean General 1 04-15-2005 01:56 PM
Server screen saver issues denisg General 7 06-13-2004 01:49 PM
The drive I want to copy is grey! What do I do? - Here's help. dnanian General 0 01-15-2004 09:06 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.