Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 3.00 average. Display Modes
  #16  
Old 10-30-2013, 10:16 AM
macWish macWish is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 75
With the "applet" checked, two CopyJob failure dialogs promptly appeared when SuperDuper! launched at the scheduled time. However, when I clicked the OK button, SD! promptly quit. So I did a manually copy.
Reply With Quote
  #17  
Old 10-30-2013, 10:19 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,354
Send a message via AIM to dnanian
What exact failure? It sounds like you may need to wait for 2.7.2...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #18  
Old 10-30-2013, 12:10 PM
macWish macWish is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 75
The failure was that after clicking OK on the CopyJob error dialog, that window disappeared and SD! quit without having done anything. I will wait for 2.7.2.
Reply With Quote
  #19  
Old 10-30-2013, 12:19 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,354
Send a message via AIM to dnanian
But it runs normally (manual copies)?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #20  
Old 10-30-2013, 02:23 PM
macWish macWish is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 75
Manual copies run without a hitch.
Reply With Quote
  #21  
Old 10-30-2013, 02:26 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,354
Send a message via AIM to dnanian
I have no idea why this would just quit. Let's move to email so I can get some other information. You know the drill.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #22  
Old 11-18-2013, 05:19 AM
Aelver Aelver is offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
SMB2 sparsebundle?

Will SuperDuper! be able to create sparsebundles over SMB2, or is this the same Apple limitation placed on TimeMachine (AFP only)?
Reply With Quote
  #23  
Old 11-18-2013, 08:09 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,354
Send a message via AIM to dnanian
Same limitation. Use a sparse image.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #24  
Old 12-08-2013, 11:57 PM
knutsen knutsen is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 9
Thanks for today's blog update, Dave.
Reply With Quote
  #25  
Old 12-11-2013, 03:03 PM
TimLawson TimLawson is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 12
Hi Dave - I wondered if you're close to a 2.7.2 release? It's been a while since your last blog entry on the matter...

TIA,
Tim.
Reply With Quote
  #26  
Old 12-11-2013, 03:18 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,354
Send a message via AIM to dnanian
Really? I updated the blog a day or so ago.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #27  
Old 01-06-2014, 04:56 PM
Spyder Spyder is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brisbane
Posts: 11
Send a message via MSN to Spyder
After years of scheduled SD use this week I decided to switch to running when I connect the drive. And of course it doesn't work

Is 2.7.2 due soon? I'm not affected by either of the issues in your December blog post, I'd be happy to run a beta with those problems.
Reply With Quote
  #28  
Old 01-06-2014, 05:03 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,354
Send a message via AIM to dnanian
This does work in Mavericks, even with 2.7.1, so perhaps you should write me at the support email, Spyder.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #29  
Old 01-07-2014, 05:44 PM
Spyder Spyder is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brisbane
Posts: 11
Send a message via MSN to Spyder
ohh right I misread the blog post. I'll fire an email off when I get home and can grab some console logs when I plug the drive in.
Reply With Quote
  #30  
Old 01-13-2014, 09:47 AM
todivefor todivefor is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 19
I had a problem this past week with SD 2.7.1 on Mavericks (10.9.1). I have been using SD since Leopard with no problems. I wanted to do a clean install of Mavericks to see if it would speed up my 2012 Macbook Pro. Although I am using TM for backup, I have more trust in SD when I might have to do a full restore. I did a "backup - all files" to an external USB, which ran with no problem. I booted the newly created back to be sure it was OK. I did my clean install of Mavericks, which did not have my hoped for result, so I decided to restore. After the restore, I saw a couple inconsistencies. In System Preferences, "Internet Accounts" was missing. Also in email, the "load images" button was missing when viewing a message with images. It didn't matter if auto load remote images was checked in preferences or not. At this point, I did a painful TM restore. All is normal now. I can't explain.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.