Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-07-2012, 02:52 PM
eangles eangles is offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 17
files already up-to-date on reformatted disk

Hello,


I had to reformat the external hard drive upon which I execute my Smart Updates. When performing a fresh initial back-up subsequently (Smart Update), SuperDuper told me 1.75GB were already up-to-date. I found that strange, reformatted and overwrote everything with zeroes, and tried again. This time, 1.54 GB (I was told) were already up-to-date.

1) Do I have anything to worry about in terms of the quality of my back-up?
2) Why is this?


Many thanks in advance

Last edited by eangles; 10-07-2012 at 02:53 PM. Reason: typo
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2012, 04:11 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,339
Send a message via AIM to dnanian
Please send your log using the "Send to shirt pocket" button w/"Error during copy" as the issue type and I'll take a look.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2012, 05:31 PM
jimco
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by eangles View Post

When performing a fresh initial back-up subsequently (Smart Update), SuperDuper told me 1.75GB were already up-to-date.
Actually, I noticed the same thing after I reformatted my target volume and was cloning to it. At least initially, I think it was the same amount (1.75 GB) I assumed this "Already up-to-date" was counting the exclusions from the source volume. Not so?

Re logs, does SD throw out the old log and start fresh every session? If I needed to send you a log from a previous backup, is that possible, or would I have to reproduce the backup?

Thanks,
Jim
Reply With Quote
  #4  
Old 10-09-2012, 05:40 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,339
Send a message via AIM to dnanian
I get the last 10 logs from that copy you've viewed (eg manual, a schedule, etc).

But, it's likely this is due to .MobileBackups and spotlight stuff...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 10-09-2012, 05:59 PM
jimco
Guest
 
Posts: n/a
So, not worth worrying about?
Reply With Quote
  #6  
Old 10-09-2012, 06:19 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,339
Send a message via AIM to dnanian
No, I wouldn't worry about it.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply

Tags
smart update, up-to-date


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1 disk image and n image files soroban7 General 3 06-23-2009 10:59 AM
Multiple errors of kind: "Caught I/O exception(5): Input/output error" amagjo General 7 04-14-2009 11:01 PM
Cannot Read SuperDuper! Image from Tiger in Leopard ecornips General 2 12-11-2007 10:50 PM
Avoiding Propagation of Disk Corrupted Files yenant General 1 09-28-2007 11:07 AM
SuperDuper Backup of AES 128 Encrypted Disk Image rwg4 General 3 11-30-2005 11:28 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.